• WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN
    CollectMasters zal namens de club naar ieder clublid een e-mail of SMS verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In het verzoek is een link opgenomen, waarmee uw leden de betaling per iDEAL kunnen voldoen. Tevens kan men aangeven deze betaling in één keer te willen voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

  • DEBITEURENBEHEER
    Indien er een betaling uitblijft start er bij CollectMasters direct een debiteurenprogramma waarin leden nogmaals worden verzocht aan hun verplichtingen te voldoen, want er kan immers wat fout gegaan zijn. In de herinneringen van CollectMasters zit opnieuw een IDEAL betaallink verwerkt waarin een lid als nog over kan gaan tot betalen. Registreren wij opnieuw geen betaling dan komen deze leden direct op onze bellijst te staan, waarbij wij uw leden telefonisch zullen benaderen. CollectMasters.nl heeft een nauwe samenwerking met CollectMasters BV. Dit betekent dat wanneer een lid besluit niet te betalen aan CollectMasters.nl de vordering zal worden overdragen aan CollectMasters BV en de vereniging een bevestiging hiervan zal ontvangen waarmee direct de spelerspas kan worden geblokkeerd.

  • CONCREET
    Wij creëren rust en stabiliteit in uw financiën door er het gehele jaar voor u te zijn. Door continuïteit zullen ledengelden eerder zijn ontvangen en zult u niet meer jaarlijks een fors bedrag hoeven afboeken. Sponsorgelden zullen eventueel tevens tijdig kunnen worden ontvangen door correct debiteurenbeheer. CollectMasters onderhoudt actief de communicatie met uw leden, geen irritaties binnen de leden van uw vereniging of op uw club.

Vrijblijvend informatie aanvragen
Heeft u een vraag over één van onze diensten? Neem contact op via onderstaand formulier of bel 0345-505300